De nieuwe stagiaire Madé

Vanaf maandag 3 april 2017 zal Madé een week bij oefentherapie Hardenberg meelopen, om kennis te maken met het mooie vak Oefentherapie Cesar. 

Madé is al een bekende bij oefentherapie Cesar, ze is namelijk zelf al onder behandeling geweest voor haar rug en wil graag verder kennis maken met het beroep. Ze zal zichzelf kort voorstellen hieronder:

Even voorstellen:


Mijn naam is Madé en ik ben vijftien jaar oud. Vanuit school mogen we een soort "snuffelstage" lopen en ik heb voor oefentherapie Hardenberg gekozen. Om de volgende redenen wou ik graag wat meer leren over het vak "Oefentherapie Cesar":

“Een aantal jaren geleden kwam ik erachter dat ik aan scoliose lijdt. Dit betekent dat ik een kromming heb in mijn rug en daarom heb ik een boston brace gedragen. Door de behandelingen ben ik van mijn klachten af gekomen, als gevolg hiervan let ik nu beter op hoe ik sta en heb nu een stevige rug. De behandelingen vond ik erg leerzaam, want je krijgt allerlei nieuwe oefeningen en dat helpt je bij je klachten. De behandelingen hebben mij geholpen om recht te staan en het heeft mijn rug stevigheid gegeven.”

Waarom ik Oefentherapie Cesar graag verder wil ontdekken?

“Hier helpen ze je met de klachten en zorgen ervoor dat je spieren sterker worden. De behandelingen zijn goed en je krijgt oefeningen mee om thuis te doen. Het is natuurlijk ook heel belangrijk om goede verzorging te hebben, want je wil natuurlijk het beste voor je lichaam. Oefentherapie Hardenberg heeft mij heel goed geholpen met mijn rug en mijn houding te versterken.” 

Ik wil nu graag een kijkje nemen achter de schermen, hoe het bij andere klachten er aan toe gaat en wat oefentherapie Cesar verder inhoudt!


Mocht u om persoonlijke redenen niet willen dat Madé bij uw behandeling aanwezig is, dan kan u dit altijd vragen. Uiteraard zal aan het begin van elke behandeling gevraagd worden of u bezwaar hebt dat Madé meekijkt. Zo ja, schroom dan niet en geef dit aan!