De Praktijk

Oefentherapie Hardenberg is een professionele praktijk voor oefentherapie Cesar/Mensendieck die u in het beweegcentrum van Hardenberg vindt. U vindt de praktijk op het industrieterrein gelegen aan de Lage inkweg 4, te Hardenberg. Op dinsdagmiddag heeft de praktijk een andere vestiging, namelijk in het gezondheidsspectrum van Slagharen. 

De therapeut

Oefentherapie Hardenberg wordt gerund door Emiel Heerdink. Van origine is Emiel Heerdink een verpleegkundige, die in het jaar 2006 in het ziekenhuis begon als leerling verpleegkundige. Na vier jaar vol bijzondere ervaringen, het vergaren van kennis en het opdoen van levenslessen, was Emiel Heerdink toe aan een nieuwe uitdaging. 

Deze uitdaging heeft hij gevonden in de oefentherapie Cesar/Mensendieck. Door de jaren heen heeft hij veel praktijkervaring opgedaan in deze therapievorm en ook de komende jaren gaat hij zich specialiseren in oefentherapie Cesar/Mensendieck. Voornamelijk het uitbreiden van zijn kennis en vaardigheden op het gebied van sport oefentherapie Cesar/Mensendieck zal de komende jaren op de agenda staan. Zo kan Emiel Heerdink zich op de korte termijn ook in deze specifieke niche van de oefentherapie een ervaren specialist noemen. 


De waarborging van kwaliteit

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Emiel Heerdink. Om de beste therapie te kunnen bieden, spant de oefentherapeut zich continu in om zijn zorgverlening steeds te baseren op specifieke deskundigheid, actuele ontwikkelingen binnen de oefentherapie Cesar en recente wetenschappelijke inzichten. Ook is Oefentherapie Hardenberg aangesloten bij de beroepsvereniging VvOCM, om de praktijk te verbinden aan de normen, richtlijnen en protocollen die binnen de beroepsgroep geldig zijn. 

Oefentherapie Hardenberg onderneemt diverse activiteiten om aan de eisen voor de inschrijving in het Kwaliteitsregister Paramedici te kunnen voldoen. Door onze inschrijving in dit kwaliteitsregister, heeft u bij ons de garantie dat wij aan alle geldende eisen van het Kwaliteitsregister Paramedici voldoen.