Wandelcoaching

Heb jij het vaak te druk? Met je baan, opleiding, kinderen of andere zaken? Heb je het gevoel dat je honderd verschillende ballen omhoog moet houden?

Zit je hoofd vol met wat er allemaal nog moet of verplichtingen? Ben je moe, uitgeput, heb je last van stress of een burn-out?

Heb je het gevoel dat je niet goed uit de verf komt? Worstel jij op je werk of met je ambitie? Zoek je hulp om meer richting te geven aan je loopbaan?

Kortom, loop je vast in je leven en weet je niet goed hoe je verder moet? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Met mijn wandeltraject ga je aan de slag in de natuur met jouw vragen. Samen met mij en onze therapiehond Bobbi ga je aan de slag met gerichte opdrachten en een duidelijk stappenplan.

Op die manier kan jij keuzes maken die het leven weer lichter en prettiger kunnen maken! Jij hebt de regie en bepaald wat belangrijk is. Als coach ondersteun ik je in dat proces.

Wat is wandelcoaching?

Wat is wandelcoaching?

Wandelcoaching is een manier van coachen waarbij de natuur actief wordt ingezet in het gesprek. Coaching in de buitenlucht is krachtiger gebleken dan coaching op een kantoor. De natuur is rustgevend en ontspant; dat helpt bij het verdiepen van persoonlijke of werkgerelateerde vragen.

Als coach ondersteun ik dit proces door goed te luisteren en krachtige vragen te stellen. Vragen die leiden tot zelfinzicht.

Door te bewegen, de frisse lucht en de rustgevende natuur kom je eerder bij je gevoel en creativiteit en zie je gemakkelijker andere wegen. Daarnaast zorgt het wandelen voor een daling van je stress hormoon en maakt je lichaam stoffen aan die je een positief gevoel geven. kortom; de natuur is rustgevend, en zorgt voor ontspanning van lichaam en geest.

TOP
×

Hoi!

Klik op de persoon met wie je wil spreken.

× Stuur een berichtje